Velkommen til Geilo Hestesenter

Her vil du kunne finne hva vi har å tilby av sommer- og vinteraktiviteter.

I sommer halvåret er drop-in-ridningen åpen for alle i skoleferien.

Vil hele familien reise på tur sammen, kan en 3-dagerstur gi dere en ny opplevelse av fjellet.

For de erfarne rytterne er Nordmannsslepe-turen et spennende alternativ - en unik tur over hele Hardangervidda, med kun islandshester.

Passer ikke noe av dette for deg og din familie eller venner, så lager vi selvfølgelig "tema-turer" på bestilling - 1 dag eller så mange dere ønsker. Et eksempel er Villmarksweekenden - en kombinasjon av villmark og luksus.

Trenger du hjelp til transport, er kløvoppdrag noe vi tar på oss.

Hest og vogn står til disposisjon hele sommeren - for eksempel ved bryllupsfeiringen? Lavvoen vår gir en annerledes ramme rundt ditt arrangement, vi setter den gjerne opp for deg.

Uavhengig av sesong, arrangerer vi forskjellige kurs, med profesjonelle instruktører. Vi har også til enhver tid hester, vogner og forskjellig utstyr for salg

I vinterhalvåret er det kanefart som er hovedaktiviteten vår. Dampende hester, fakler, dyner og skinnfeller - en runde på Geilo eller i skogen - om dere er 2, 40 eller flere.

Kombiner gjerne kanefarten med fart og moro i akebakken, på trygge akematter og -sekker, er dette et artig arrangement i flombelysning eller solskinn.

Lavvoen gir en røff bakgrunn for middagen etter en aktiv dag.
Er dere 15 eller færre, kan et besøk i Drambui gi den rette stemningen for kvelden.

Les mer på geilohest.no

Ta kontakt, sammen utformer vi hele arrangementet,
med aktivitet, mat og drikke:


Velkommen til oss!